Friesland: reclame, sign en internetbureau - ZWF ontwerp
0515 57 24 90

Sign

Print & carwrapping
Lees meer
  • Productie in eigen huis
  • Snelle service en hoge kwaliteit
  • In-house ontwerpstudio
  • Dichtbij u in de buurt
  • De koffie staat altijd klaar
U bevindt zich hier:

Friesland signbureau

ZWF ontwerp is één van de grootste Friese signbureaus. U kunt voor al uw reclamewensen terecht, of het nu een opdracht voor binnen- of voor buitenreclame betreft.

 

Binnen de website hebben we enkele hoofdproducten benoemd, welke we met regelmaat ontwikkelen. Mocht u een speciaal project voor ons hebben: ZWF ontwerp denkt graag met u mee! ZWF ontwerp ontwikkelt ook regelmatig verschillende speciale producten.

Sign
Autobelettering

ZWF ontwerp belettert met regelmaat bedrijfswagens en mag zich hierin met recht specialist noemen. U kunt voor professioneel en betaalbaar advies en uitvoering bij ons terecht.

Bootbelettering

Naast auto- en bedrijfswagenbelettering, kunt u bij ons ook terecht voor uw bootbelettering. Middels het online beletteringsysteem kunt u zelf vorm geven aan de belettering. Zelf plakken of uitbesteden? Bij ZWF ontwerp is alles mogelijk!

Full color prints

ZWF ontwerp print inhouse, hoogwaardige kwaliteit, de mooiste full color prints. De prints zijn zowel  binnen- als buiten te gebruiken.

Vlaggen en spandoeken

Met vlaggen of spandoeken kunt u uw pand goed laten opvallen. Hiermee bereikt u een groot publiek, dag in dag uit. ZWF ontwerp beschikt over vele soorten vlag- en spandoek materialen, voor zowel binnen- als buitengebruik.

Reclame voor binnen & buiten

Reclame voor binnen & buiten

Het begint met een professioneel en creatief ontwerp dat uiteindelijk op uw gevel komt, als een bord of letters. Met het juiste formaat bent u van een grote afstand goed herkenbaar. En nog herkenbaarder met de juiste verlichting. ZWF ontwerp realiseert dit allemaal!

Meer informatie over gevel- en raambelettering

Uw foto op hout afdrukken?

Trending! Uw mooiste herinnering op hout afdrukken is zeer populair. Logisch, want een foto op hout ziet er zeer fraai uit en is een mooie verrijking van uw woonkamer. Photogifts.nl is onderdeel van ZWF ontwerp en biedt uitgebreide mogelijkheden omtrent foto's op hout en andere materialen!

Full color printen op alle materialen voor al uw reclame uitingen

Creativiteit kent geen grenzen en dan is het goed om te weten dat ZWF ontwerp praktisch elk materiaal bedrukt. Dit betekent onbeperkte mogelijkheden voor al uw reclame-uitingen. Wij kunnen in eigen huis op onze grootformaat full color printer, uw full color prints uitdraaien voor binnen- en buitenkwaliteit. Dit alles tot een breedte van 150 cm. Denk hierbij bijvoorbeeld aan reclame- of voetbalborden, posters en stickers. Met deze printer kunnen wij oa. prints maken op de volgende materialen: Zelfklevend vinyl, behang, bannerdoek, meshdoek, bluebackpaper (posters), texgraphics (full color kledingtransfers) en canvasdoek (schilderijdoek).

Omega 1 UV inkjetprinter

Omega 1 UV inkjetprinter: uw prints in de hoogste kwaliteit!

Met de Omega 1 UV inkjetprinter heeft ZWF ontwerp een grote stap vooruit gedaan. Deze dynamische en innovatieve printer is super exact, en heeft een print resolutie van maar liefst 1728 DPI. Door extra kleurtoevoegingen beschikt deze printer over een enorm kleurbereik en wordt daarom ook wel een fine art printer genoemd. Materialen tot 5 cm dik met een maximale breedte van 150 cm en een in principe onbeperkte lengte kunnen worden beprint. Via het bestelsysteem van onze website www.photogifts.nl kunt u snel en eenvoudig uw mooiste foto full color op uniek materiaal laten afdrukken.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier onze privacyverklaring.