Friesland: reclame, sign en internetbureau - ZWF ontwerp
0515 57 24 90

ZWF ontwerp

Uw reclamebureau in Friesland
Lees verder

Reclame

Binnen- en buitenreclame
Lees verder

Sign

Print & carwrapping
Lees verder
  • Productie in eigen huis
  • Snelle service en hoge kwaliteit
  • In-house ontwerpstudio
  • Dichtbij u in de buurt
  • De koffie staat altijd klaar
U bevindt zich hier:

Het machinepark van ZWF Ontwerp

De Durst Omega 1

De Durst Omega 1

Met de nieuwe Omega 1 UV inkjetprinter heeft ZWF ontwerp een grote stap vooruit gedaan. Deze dynamische en innovatieve printer is super exact en print in een resolutie van maar liefst 1728 DPI. Daarnaast is de printer ook nog eens super snel en door de extra kleurtoevoegingen beschikt deze printer over een enorm kleurbereik. Daarom valt hij in de categorie fine art printer en is de beste afdrukkwaliteit gegarandeerd. Ook zorgen deze extra kleuren zorgen ervoor dat de kleur van onder andere water, huidskleur en de lucht natuurgetrouw overkomt. Qua te printen materialen is er heel veel mogelijk en kunnen deze tot 5 cm dik met een maximale breedte van 150 cm en een in principe onbeperkte lengte kunnen worden beprint. Denk hierbij aan materialen zoals acrylaat/plexiglas, forex, geborsteld aluminium, dibond wit, opaal en hout.
VHF CAM2030 freestafel

VHF CAM2030 freestafel

In 2013 heeft ZWF ontwerp geïnvesteerd in een VHF CAM 2030 freestafel. Deze freestafel biedt de mogelijkheid om veel harde materialen in alle vormen te frezen. De freestafel kan naast frezen ook ingezet worden om te snijden en te rillen. In combinatie met de de Durst Omega FineArt printer kunnen nu dus hoogwaardige prints in diverse vormen worden afgewerkt. De mogelijkheden voor eigen productie worden hiermee flink uitgebreid. Producten die nu extra in eigen huis gemaakt en afgewerkt kunnen worden zijn:

- gevelletters;

- fotoprints in diverse vormen;
- displays;
- puzzels;
- meubels;
- afwerking acrylaat

- etc…

De Rockhopper 3 Extreme

De Rockhopper 3 Extreme

De Rockhopper 3 Extreme is een bijzonder veelzijdige printer, omdat hij zowel de voordelen van solventinkten voor buitengebruik als de dieptescherpte en de kleurrijkdom van traditionele printers voor binnengebruik biedt.

 

Dankzij een nieuwe generatie “Eco Ultra”-inkten is de Rockhopper 3 Extreme geknipt voor graphics- en signprofessionals, die vooral signs voor buitengebruik produceren,

 

Hij voldoet echter net zo perfect voor posters voor binnengebruik, fotorealistische printen, standdecoratie en andere kwaliteitstoepassingen voor binnengebruik. De voordelige en snel drogende “Eco Ultra”-inkten staan borg voor perfect verzadigde, frisse kleuren met een ruim kleurbereik bij gebruik van budgetbewust geprijsd ongecoat en gecoat materiaal.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier onze privacyverklaring.