Heb je een vraag? Mail of bel ons!0515 57 24 90
Website Workumer Aardewerk

Website Kunst Aardewerk met productcatalogus online

07-11-2016

Afgelopen maand heeft ZWF ontwerp in opdracht van Kunst Aardewerk uit Workum een nieuwe website ontwikkeld. Het familiebedrijf is sinds 1971 gevestigd in het centrum van Workum en wordt geroemd om haar vakmanschap.

 

In de pottenbakkerij worden aardewerk wandborden, tegels en vazen in het atelier beschilderd met vele traditionele aardewerk ontwerpen. Daarnaast worden ook nieuwe wegen bewandeld: aardewerk wandborden en presenteerschalen met een eigentijdse decoratie, passend bij ieder interieur.  Tegenwoordig worden er voor bedrijven ook veel relatiegeschenken gemaakt.

 

Door de groeiende vraag vanuit het buitenland is de behoefte ontstaan om een deel van de collectie online te presenteren.  Van hieruit kunnen door bezoekers uit de hele wereld. gemakkelijk en snel hun aardewerk bestellen. Met de online productcatalogus kunnen klanten eenvoudig filteren op verschillende aardewerkcategorieën, bijvoorbeeld het Friese kerfsnee aardewerk of geboorteborden.

 

Naast een complete restyle van de oude website is deze nu ook geschikt gemaakt voor mobiele apparaten. Hierdoor wordt deze ook op een smartphone goed wordt weergegeven en draagt dit bij tot een klantvriendelijke gebruikservaring. Naast de aardewerk producten vind je er de belangrijkste informatie over het bedrijf, het productieproces en het laatste nieuws.

Benieuwd naar het resultaat?

Kijk dan op: http://www.kunstaardewerk.nl/


Send this to friend