Heb je een vraag? Mail of bel ons!0515 57 24 90
Autobelettering Team Palet

Website en autobelettering voor schaatsteam Palet

10-02-2017

Met trots willen we jullie voorstellen aan schaatsteam Palet! Sinds dit seizoen zijn wij één van de trotse suppliers die ondersteuning biedt aan deze top-marathonschaatssters van Nederland.

Na afgelopen zomer keihard te hebben getraind, hebben de meiden fantastische prestaties neergezet. Op kunstijs hebben ze naast de vele podiumplaatsen ook één overwinning behaald (Elma de Vries) en is Ineke Dedden afgelopen week op de Weissensee in Oostenrijk NEDERLANDS KAMPIOEN OP NATUURIJS geworden.  Een fantastische prestatie waar wij als supplier van het Team Palet Schilderwerken ontzettend trots op zijn. Naast deze prestatie eindigde Elma de Vries na een dramatisch slot van de Alternatieve Elfsteden Tocht als vierde. In gewonnen positie viel zij 10 meter voor de finish waardoor zij door haar concurrenten alsnog op de finish voorbij werd gereden. Door alle publiciteit in alle landelijke media zal u dit ongetwijfeld niet ontgaan zijn.

Meer informatie over dit team kun je natuurlijk vinden op www.facebook.com/teampaletschilderwerken of op de website www.teampalet.nl, onder het kopje nieuws kun je alle andere prestaties van het afgelopen jaar vinden. Deze site is volledig ontworpen door de webdesigners van ZWF ontwerp.

ZWF heeft in samenwerking met Sprog strategie • concept • design de sponsorauto’s van Autobedrijf Strikwerda voorzien van opvallende reclame.


Send this to friend