Heb je een vraag? Mail of bel ons!0515 57 24 90
Car Wrapping Friesland website

Website CarWrappingFriesland.nl online!

29-07-2016

Onlangs hebben we een nieuwe website gelanceerd over carwrappen. De meeste klanten zijn wel bekend met het beletteren van auto’s of bedrijfswagens. Een trend van de laatste jaren is car wrapping en dit gaat eigenlijk nog veel verder dan de standaard autoreclame. Bij car wrappen wordt de hele auto (of een gedeelte) ingepakt in een flexibele folie waarop ook een reclameboodschap kan worden geprint. Hierdoor zijn er veel meer manieren om uw bedrijf te presenteren.

 

Om als bedrijf of particulier gemakkelijker een offerte aan te vragen hebben we voor de website een handige online tool ontwikkeld. In een paar stappen kan een bezoeker aangeven voor welke onderdelen hij een vrijblijvende offert wenst te ontvangen. Na het selecteren van het type auto kan er bijvoorbeeld worden gekozen voor het wrappen van alleen het dak of spiegels. Hierna kan er een uit keuze worden gemaakt uit vele verschillende kleuren en soorten glanzend of matte folie.

 

Voordelen carwrapping
Het wrappen van uw auto is bijna altijd goedkoper dan deze te laten overspuiten. Daarnaast biedt het nog meer voordelen, zoals een goede krasbescherming van uw lak. De folie is gemakkelijk te verwijderen en bij verkoop van uw auto is deze weer als nieuw.

 

Kijk voor het resultaat of een vrijblijvende prijsopgaaf op carwrappingfriesland.nl. Geef in een paar klikken uw auto een compleet nieuw uiterlijk of sportieve look!

Ook toe aan een nieuwe website?

Wil u ook een nieuwe WordPress website met bijvoorbeeld een uitgebreid offerte formulier? Neem dan vrijblijvend contact op voor een goed advies. Wij maken voor u een website op maat! Bekijk onze portfolio voor enkele recente opdrachten.


Send this to friend