Heb je een vraag? Mail of bel ons!0515 57 24 90
Webshop Hebbedingetjes.Amsterdam gemaakt door ZWF ontwerp

Webshop opgeleverd: hebbedingetjes.amsterdam

25-10-2015

Het is voor het eerst dat een stad in Nederland zijn eigen domeinnaam extensie krijgt. ZWF ontwerp heeft onlangs een nieuwe webshop gemaakt voor de introductie van deze domeinnaam extensie .Amsterdam. Internationaal gezien behoort de stad samen met wereldsteden als met New York en Barcelona tot de voorhoede.

De webshop is onderdeel van DotAmsterdam BV, het bedrijf dat de uitgave van de domeinnamen regelt. In de webshop vind je een groot aanbod van leuke .Amsterdam goodies waarmee je laat zien dat je een trotse Amsterdammer bent!

Bekijk het resultaat op: hebbedingetjes.amsterdam

Website geschikt voor alle mobiele apparaten

De website van hebbedingetjes.amsterdam is erg gebruiksvriendelijk en geschikt gemaakt voor alle mobiele apparaten, zoals smartphone, tablet en computer. Sinds 21 april jl. is dit voor Google een belangrijk rankingsfactor, waardoor je beter wordt gevonden in de mobiele zoekresulaten.

Laat je website ook door ons maken

Wil je ook een website die goed vindbaar is voor uw klant? Neem dan vrijblijvend contact op voor een goed advies. Wij maken een website op maat, bekijk onze website voor enkele recente opdrachten.


Send this to friend