Heb je een vraag? Mail of bel ons!0515 57 24 90

Vernieuwde website ZWF ontwerp online!

15-06-2016

Met trots presenteren wij onze vernieuwde website! De afgelopen periode zijn we druk bezig geweest met het bouwen en optimaliseren van onze nieuwe website en zijn dan ook erg trots op het resultaat! De website is in een geheel nieuw jasje gestoken en voorzien van een fris design.

 

Door de duidelijke opzet en menustructuur vindt u binnen een paar muisklikken alle informatie over onze producten, diensten en werkzaamheden. Deze indeling is ook helemaal doorgevoerd in de mobiele versie van de website. Op deze manier wordt het menu en informatie goed weergegeven op smartphones en tablets. En met het alsmaar stijgende zoekverkeer op mobiele apparaten is dit ontzettend belangrijk.

 

De vormgeving van de nieuwe website sluit weer perfect aan op onze huisstijl en is hiermee weer helemaal eigentijds. Daarnaast hebben we de website ook voorzien van een uitgebreide portfolio waardoor u een goede indruk krijgt van gerealiseerde opdrachten van verschillende klanten. Via het laatste nieuws kunnen we u nog beter op de hoogte houden van de recente projecten, trends & ontwikkelingen, handige tips en handleidingen.

 

Kijk voor het resultaat op: zwf-ontwerp.nl

Wil u ook een vernieuwde website?

Wil u ook een website die geschikt is voor mobiele apparaten? Neem dan vrijblijvend contact op voor een goed advies. Samen met u maken we een website die werkt!


Send this to friend