Heb je een vraag? Mail of bel ons!0515 57 24 90
Nieuwe website vvworkum.nl gebouwd door ZWF ontwerp

Nieuwe website VVWorkum.nl een groot succes!

06-11-2015

Afgelopen maand hebben we de nieuwe website van Voetbal Vereniging Workum opgeleverd. Naast een professionele uitstraling zijn er een aantal grote verbeteringen doorgevoerd. De website beschikt nu over een mobiele versie en heeft een directe verbinding met de KNVB voor de actuele standen, wedstrijden en uitslagen.

Tijdsbesparing door automatisering,

Door de standen, wedstrijden en uitslagen volledig te automatiseren hebben de vrijwilligers nu meer tijd om andere onderdelen van de website actueel te houden. Via een Content Management Systeem kan men gemakkelijk nieuwsberichten en wedstrijdverslagen plaatsen. Door een koppeling met Social Media kun je op zaterdag het wedstrijdverloop van het eerste elftal volgen. Op de andere dagen staat er voor de eerst volgende wedstrijd een handige teller in beeld.

Mobiele website versie

Een ander grote aanpassing is dat de website nu ook via de mobiele telefoon goed te bekijken is. Op deze mobiele versie navigeer je gemakkelijk en snel door de belangrijkste menu-items en andere onderdelen. Op deze manier heb je het laatste nieuws, de uitslagen en standen altijd bij de hand! Door al deze verbeteringen is dan ook direct een flinke stijging te zien in de bezoekersaantallen.

Bekijk de vernieuwde website op: vvworkum.nl

Ook een website die scoort?

Benieuwd naar de mogelijkheden om meer resultaat te halen uit je website? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een goed advies. Wij denken met u mee en maken een website die scoort!

Neem direct contact op of bel 0515 572490.


Send this to friend