Heb je een vraag? Mail of bel ons!0515 57 24 90

Nieuwe website voor Stichting Survivalrun Swingover Sneek

14-06-2017

Begin deze maand heeft ZWF ontwerp voor Stichting Survivalrun Swingover Sneek de nieuwe website opgeleverd. De kleuren in de website zijn afgestemd op het nieuwe logo en geven het geheel een stoere indruk. Qua webdesign zijn er verschillende grafische elementen in verwerkt welke de website de juiste uitstraling geven die past bij survivalrun.

Survivalrun is een zware en veelzijdige duursport en één van de snelst sport in Nederland. Bij survivalrun wordt het lange-afstandslopen gecombineerd wordt met het overwinnen van verschillende zware hindernissen. De huidige hindernisbanen in Friesland kunnen de grote toestroom niet meer aan. Hierdoor is het ontstaan voor het opzetten een nieuwe baan op Sportpark Schuttersveld in Sneek voor regio Súdwest Fryslân.

Bij de onlangs opgerichte stichting hoort natuurlijk ook een nieuwe website. Naast informatievoorziening over de nieuwe hindernisbaan en de stichting, kan iedereen nu op de hoogte worden gehouden van nieuwe ontwikkelingen en het laatste nieuws. De website is gemaakt in het CMS systeem WordPress, zodat de klant zelf gemakkelijk de website kan bijhouden.

Doordat de website responsive is past deze zich automatisch aan op basis van de schermgrootte waarop hij wordt bekeken. Hierdoor wordt deze ook op een smartphone of tablet goed weergegeven. Voor een optimale gebruikerservaring is een mobiele website nu erg belangrijk geworden, helemaal wanneer je kijkt naar het wereldwijde marktaandeel. Op basis van recente cijfers van Statcounter is eind vorig jaar het mobiele marktaandeel de desktop voorbijgestreefd.

Benieuwd naar het resultaat?
Kijk dan op: www.swingoversneek.nl. Wil u meer informatie over responsive websites of een vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op en bel: 0515 572490.


Send this to friend