Heb je een vraag? Mail of bel ons!0515 57 24 90

Uitgelicht: Nieuwe website Bloemsma Holland uit Makkum

30-03-2017

De nieuwe website van Bloemsma Holland staat online! ZWF ontwerp heeft een nieuwe website gebouwd in de lijn van de nieuwe huisstijl. De kleuren uit het logo zijn evenwichtig toegepast en het geheel zorgt voor een zakelijke en professionele uitstraling.

De nieuwe website is voor bezoekers veel toegankelijker geworden doordat deze zich automatisch aanpast aan de schermgrootte van het apparaat waarop deze bekeken wordt. Qua techniek is er de afgelopen jaren erg veel veranderd en bestaat een moderne website uit veel meer dan alleen 5 pagina’s met inhoud.

 

Door gebruik te maken van een goed en eenvoudig Content Management Systeem kan de website zelf gemakkelijk worden bijgehouden. Het plaatsen van nieuwe projecten is daarmee ook erg eenvoudig geworden.

Bloemsma Aluminiumbouw is gespecialiseerd in de bouw van aluminium scheepscasco’s voor de luxe jachtbouw en staat wereldwijd bekend om de bouw van casco’s voor traditionele  en nieuwe generatie zeiljachten. Daarnaast bouwt men ook diverse soorten aluminium constructie van de opbouw van talloze motorjachten.

Kijk voor het resultaat snel op: bloemsmaholland.com

Is uw website ook toe aan vernieuwing?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we helpen u graag!


Send this to friend