Heb je een vraag? Mail of bel ons!0515 57 24 90

Nieuwe website TeamPalet.nl online!

30-06-2016

Het is inmiddels zomer, maar achter de schermen is er al druk begonnen met de voorbereiding van het nieuwe schaatsseizoen. Met het aantrekken van een nieuwe hoofdsponsor is er ook een naamswijziging geweest. De dames van de landelijke marathonploeg Schaatsmeiden.nl gaat nu verder onder de nieuwe naam Team Palet Schilderwerken en hierbij hoort natuurlijk ook een nieuwe website.

 

Deze hoofdsponsor, Palet Schilderwerken uit Genemuiden, heeft onlangs samen met het team een nieuw schaatspak/tenue gepresenteerd. Op basis van de kleuren uit dit schaatspak heeft onze webdesigner een nieuwe ontwerp gemaakt. Hierdoor ontstaat er direct een duidelijke herkenning, wat belangrijk is om als team goed te onderscheiden van andere schaatsploegen.

 

In de responsive website, welke nu ook geschikt is voor mobiele apparaten, staan het nieuws en de teamprestaties centraal. Daarom starten we direct met een overzicht van de meest recente berichten. Via de nieuwspagina kan het hele archief worden bekeken. Via een submenu kun je als bezoeker gemakkelijk navigeren naar de andere categorieën, bijvoorbeeld de wedstrijdverslagen.

 

Social Media is een ontzettend belangrijk medium om het schaatsteam te volgen. Daarom wordt dit prominent op de website weergegeven door middel van een Facebook en Twitter feed. Ook is ieder nieuwsbericht via één klik te delen op Social Media. Om de interactie met alle volgers te vergroten kun je op een nieuwsbericht reageren met een Facebookaccount. Daaronder staat een overzicht met alle sponsoren die gezamenlijk het schaatsteam ondersteunen. Kijk voor het resultaat op: www.teampalet.nl

 

Het duurt nog even voordat het weer winter is, maar we wensen Team Palet voor het komende schaatsseizoen alvast heel veel succes toe!

Ook toe aan een nieuwe website?

Wil u ook een nieuwe WordPress website die scoort? Neem dan vrijblijvend contact op voor een goed advies. Wij maken voor u een website op maat! Bekijk onze portfolio voor enkele recente opdrachten.


Send this to friend