Heb je een vraag? Mail of bel ons!0515 57 24 90
Nieuwe website voor Vakantieverhuur Flapper

Nieuwe website ontwikkeld voor Vakantieverhuur Flapper

15-03-2017

ZWF ontwerp heeft onlangs de nieuwe website ontwikkeld voor Vakantieverhuur Flapper uit Workum. Op de website worden twee vakantiewoningen voor de verhuur aangeboden. Bezoekers kunnen in een kalenderoverzicht direct de beschikbaarheid bekijken en vervolgens een woning reserveren via een eenvoudig boekingssysteem.

Een belangrijke factor in de keuze voor het boeken van een vakantiewoning, zijn naast de reviews, prijs en ligging de foto’s die worden gebruikt.  Daarom hebben we in de website erg veel gebruik gemaakt van mooie grote foto’s. In combinatie met de frisse kleuren geeft het geheel je een hele positieve en zomerse uitstraling: het ideale vakantiegevoel!  De prachtige foto’s geven een goede indruk van de woningen en brengen goed de sfeer over.Voor de vakantiewoning Bonsol aan de Costa Blanca is gekozen voor een helder blauwe kleur wat symbool staat voor de lucht en zee.  Voor vakantiewoning De Sperwer is er gekozen voor de kleur groenen dit staat symbool voor de bosrijke omgeving van Oudemirdum.

 

Inmiddels is het wereldwijde zoekverkeer op de smartphone al meer dan 45%. Daarom is er een website gemaakt die geschikt is voor alle mobiele apparaten. Sinds dat Google heeft aangegeven hier erg veel waarde aan te hechten is het helemaal belangrijk geworden voor een website die goed gevonden wil worden.

Benieuwd naar het resultaat?
Kijk dan op: vakantieverhuurflapper.nl


Send this to friend