Heb je een vraag? Mail of bel ons!0515 57 24 90

Nieuwe website ONSBosoSneek.nl gelanceerd!

13-01-2017

Begin januari is tijdens de nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging ONS Boso Sneek de nieuwe website gelanceerd. De geheel vernieuwde website is door ZWF ontwerp gereed gemaakt voor de toekomst en is nu volledig geoptimaliseerd voor tablet en smartphone. In samenwerking met actieve vrijwilligers vanuit de mediaredactie van de club is er na een lange voorbereiding een mooie website opgeleverd.

Verbeterde gebruiksgemak

De nieuwe website beschikt nu over een uitgebreidere menustructuur, die het gebruiksgemak verbetert. Op de website is alle informatie te vinden over de club, o.a. het laatste nieuws, agenda, samenvattingen via ONS TV en meer. Via een gebruiksvriendelijk CMS-systeem houden de vele vrijwilligers de website voortdurend actueel.

Mobiele website versie

Een andere belangrijk verbetering is dat de website nu ook via de mobiele telefoon goed te bekijken is. Op deze mobiele versie navigeer je gemakkelijk en snel door de belangrijkste menu-items en andere onderdelen. Op deze manier heb je zelfs naast het voetbalveld het laatste nieuws, de uitslagen en standen van het eerste in handbereik! Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan de vernieuwde website op: www.onsbososneek.nl

Ook een website die scoort?

Benieuwd naar de mogelijkheden om meer resultaat te halen uit je website? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een goed advies. Wij denken met u mee en maken een website die scoort!

Neem direct contact op of bel 0515 572490.


Send this to friend