Heb je een vraag? Mail of bel ons!0515 57 24 90

Nieuwe website Miele Witgoed Center Amsterdam

27-10-2017

Onlangs hebben we voor Miele Witgoed Center uit Amsterdam een nieuwe website ontwikkeld. De oude website was toe aan vernieuwing en heeft daarom een complete metamorfose ondergaan. Tijdens de ontwikkeling is er veel aandacht besteedt aan de juiste inrichting van de webpagina’s per apparaat, waardoor een websitebezoeker sneller overgaat tot actie. Door daarnaast gebruik te maken van duidelijke bel- en offerte knoppen (call-to-action) zijn de aanvragen flink toegenomen.

De nieuwe website is gebaseerd op het veelgebruikte WordPress platform en geoptimaliseerd voor een betere vindbaarheid in zoekmachines (SEO). Via het gebruikers dashboard in de backend van de website kunnen ze gemakkelijk de websitebezoekers monitoren, zonder dat je daarvoor moet aanmelden bij externe tools. Op deze manier krijgt men een goed inzicht waar bijvoorbeeld websitebezoekers vandaan komen of welke pagina’s zijn bezocht.

Qua webdesign heeft de website nu een professionele uitstraling en is deze weer helemaal bij de tijd. De vormgeving sluit nu ook goed aan op de look en feel van Miele, waardoor er vertrouwen wordt opgewekt wekt bij een potentiële klant. De duidelijke indeling zorgt ervoor dat een bezoeker snel vindt wat hij zoekt.

Het reparatieformulier is een van de belangrijkste onderdelen van de website. Om meer aanvragen binnen te krijgen hebben we o.a. het formulier in twee stappen ingedeeld. Een lang formulier met veel velden zorgt er namelijk voor dat bezoekers afhaken. Het effect van deze aanpassing is direct merkbaar geworden en per week komen er nu meer nieuwe aanvragen binnen.

Kijk voor het resultaat snel op: www.witgoedcenteramsterdam.nl

Is uw website ook toe aan vernieuwing?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvend en deskundig advies.


Send this to friend