Heb je een vraag? Mail of bel ons!0515 57 24 90

Nieuwe website met uitgebreid bestelsysteem voor het bestellen van fotoprints op plaat

23-02-2017

Onlangs heeft ZWF ontwerp voor meerdan1000woorden.frl een nieuwe website ontwikkeld met een uitgebreid bestelsysteem voor het bestellen van fotoprints op hout.

Met dit zelf ontwikkelde unieke bestelsysteem kunnen klanten in 4 eenvoudige stappen een fotoprint bestellen in verschillende formaten en op verschillende materialen. Zo kan er worden gekozen om een foto af te drukken op canvas, hout, dibond, plexiglas of aluminium. Na het plaatsen van een bestelling kan de klant online zijn order volgen en ontvangt hij bij verzending automatisch een bericht.

Benieuwd naar de website?

Meerdan1000woorden.frl is gespecialiseerd in de fotografie van dieren. Bekijk de website en haar werk op: http://meerdan1000woorden.frl/

Wil u ook starten met de online verkoop van fotoprints?

Dan hebben wij goed nieuws voor u. ZWF ontwerp biedt u een uniek bestelsysteem dat eenvoudig te integreren is in uw eigen website.

Hiermee biedt u uw klanten een nieuwe en onderscheidende service en kunt u fotoprints leveren op verschillende materialen, zoals o.a. hout, canvas, plexiglas, aluminium. Bel 0515 572490 of stuur een e-mail naar info@zwf-ontwerp.nl


Send this to friend