Heb je een vraag? Mail of bel ons!0515 57 24 90
Website www.deoorden.nl gemaakt door ZWF ontwerp

Nieuwe website De Oorden Rondvaarten & Partycruises

31-08-2015

Website geschikt voor mobiele apparaten

De vormgeving en uitstraling van de website sluiten perfect aan bij de huisstijl en wensen van de klant. De website is geschikt gemaakt voor mobiele apparaten, zodat hij ook op een smartphone goed wordt weergegeven. Daarnaast is de website geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid in zoekmachines. I.c.m. met een lopende SEO en Google Adwords campagne scoort de website goed in zoekmachines.

Koppelingen Social Media

Door middel van een handige tool hebben we een koppeling gemaakt met Facebook. Hierdoor verschijnen alle berichten van de Facebookbedrijfspagina automatisch op de website. Op deze manier hou je de website gemakkelijk actueel.

Gebruiksvriendelijk CMS-systeem

De vormgeving van de website is erg gebruiksvriendelijk gemaakt en ontwikkeld met het beheersysteem WordPress. Hiermee kun je gemakkelijk allerlei aanpassingen doorvoeren, zoals het plaatsen van foto’s of teksten. Je hoeft hiervoor geen uitgebreide technische kennis te hebben.

Online beoordelingssysteem

Klantenbeoordelingen en aanbevelingen zijn een van de belangrijkste “vertrouwens” factor online. Klantervaringen worden steeds belangrijker bij het maken van een keuze, zelfs wanneer deze van onbekenden komen. Daarom hebben we een reviewsysteem ontwikkeld waarmee klanten hun ervaring kunnen achterlaten en deze delen met anderen. De meest recente berichten verschijnen direct op de homepage. Het systeem is zo gemaakt dat de beoordelingen in Google worden weergegeven bij de zoekresultaten. Benieuwd naar het resultaat?

Kijk dan snel op http://deoorden.nl


Send this to friend