Heb je een vraag? Mail of bel ons!0515 57 24 90

Uitgelicht: Nieuwe website De Drie Stichtingen van Bolsward online!

30-12-2016

De nieuwe website van de drie Stichtingen van Bolswardstaat staan online! ZWF ontwerp heeft een compleet vernieuwde website gebouwd en heeft deze een helder en modern design gegeven.

 

Al meer dan 500 jaar heeft de bevolking van Bolsward steun ondervonden van instellingen die zich het lot van de medemens aantrokken. Deze zorg was mogelijk dankzij gegoede burgers die geld en/of goederen schonken aan het Sint Anthony Gasthuis, het Armenhuis (Hendrick Nannes en Catrijn Epes stichting) en het Weeshuis. Tot op de dag van vandaag zijn deze stichtingen van liefdadigheid en armenzorg actief binnen de Bolswarder gemeenschap. Om alle verrichtingen kenbaar te maken hoort hier ook een nieuwe website bij. Naast een gezamenlijke pagina heeft iedere stichting zijn eigen portaal.

 

Het was daarom ook een voorwaarde dat de nieuwe website gemakkelijk toegankelijker moest zijn. Daarom past de website zich nu automatisch aan de schermgrootte van het apparaat aan waarop deze bekeken wordt. Er is qua techniek de afgelopen jaren erg veel veranderd. Door gebruik te maken van een goed en eenvoudig Content Management Systeem kan de website door de betrokken vrijwilligers gemakkelijk worden bijgehouden.

 

Kijk voor het resultaat snel op: http://debolswarderstichtingen.nl

 

Is uw website ook toe aan vernieuwing?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we helpen u graag!


Send this to friend