Heb je een vraag? Mail of bel ons!0515 57 24 90

Nieuwe website Autobedrijf Deinum Bolsward opgeleverd

16-02-2017

ZWF ontwerp heeft onlangs in opdracht van Autobedrijf Deinum Bolsward een nieuwe website ontwikkeld. Na een periode van ontwikkelen en optimaliseren staat sinds begin februari de nieuwe website online. De website heeft een nieuwe look gekregen en is voorzien van een passend design.

Maar nog belangrijker is de nieuwe opzet en menustructuur welke de website overzichtelijker maken. De nieuwe website is geheel responsive, ofwel uitstekend te bekijken op mobiel en tablet. Met het online afsprakensysteem kunnen klanten eenvoudig een afspraak maken, bijvoorbeeld voor het reguliere onderhoud of APK keuring.

Autobedrijf Deinum maakt op voor het online presenteren en beheren van alle occasions gebruik van Wheelerdelta (Autodata.nl). Via deze software kan men gemakkelijk online auto’s en bedrijfswagens plaatsen en adverteren op verschillende websites, zoals marktplaats.nl, autoscout.nl, gaspedaal.nl etc.

Om de occasions ook automatisch op de website te plaatsen heeft ZWF ontwerp een nieuwe koppeling ontwikkeld die dit mogelijk maakt. De koppeling kijkt een paar keer per dag of er nieuwe auto’s aan de database zijn toegevoegd en update vervolgens het aanbod op de websites. Via een uitgebreide zoekfunctie op de website kan een bezoeker gemakkelijk een selectie maken en filteren in het aanbod.

Naast het gemak biedt de koppeling ook de mogelijkheid om de occasions goed te presenteren op de mobiel. Dit is iets wat met de standaard i-frame oplossingen niet mogelijk is. Gezien het grote aantal mobiele bezoekers is een hiervoor geschikte website onmisbaar.

Bekijk het resultaat op:

De nieuwe website is te bekijken op de volgende locatie: http://deinumbolsward.nl/

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Wil u ook een responsive website of een externe data koppeling laten maken?  Bel 0515 572490 of stuur een e-mail naar info@zwf-ontwerp.nl


Send this to friend