Heb je een vraag? Mail of bel ons!0515 57 24 90
Nieuwe webshop voor holland lamp

Nieuwe webshop voor HollandLamp.nl

23-01-2017

Bij ZWF ontwerp zetten we onze klanten graag in de schijnwerpers. HollandLamp.nl uit Heerhugowaard is bijvoorbeeld zo’n klant. Deze webshop heeft een groot assortiment van lampen en verlichtingsarmaturen voor de laagste prijs. Het beheren van deze producten is natuurlijk monnikenwerk, maar ZWF ontwerp ontwikkelde hiervoor een oplossing.

 

De afgelopen periode is er dan ook hard gewerkt aan een volledige maatwerk webshop voor het online verkopen van verlichting, armaturen, installatie- en schakelmateriaal. Op de achtergrond van deze webshop zijn een aantal koppelingen gerealiseerd waardoor de webshop dagelijks automatisch gevuld wordt met actuele voorraad en prijsinformatie van bestaande en nieuwe artikelen. Dit allemaal basis van de 2BA standaard, welke wij weer verrijken met gegevens van diverse internationale leveranciers en fabrikanten.

 

Door middel van een koppeling met PostNL wordt het verzenden van de pakketjes een peulenschil. Verzendlabels, pakbonnen en facturen worden automatisch bij iedere bestelling gegenereerd. Een rechtstreekse koppeling met Google zorgt ervoor dat de grootste machine ter wereld altijd op de hoogte is van het assortiment van HollandLamp. Zo wordt productinformatie van meer dan 30.000 producten geactualiseerd.

 

Steek uw licht ook eens bij ons op, om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. We helpen u graag!

 

Benieuwd naar het resultaat?
Kijk dan op: www.hollandlamp.nl


Send this to friend