Heb je een vraag? Mail of bel ons!0515 57 24 90

Nieuwe huisstijl voor Bouwbedrijf Bootsma b.v. uit Tirns

07-06-2017

Bouwbedrijf Bootsma b.v. uit Tirns heeft eind 2016 contact met ons gezocht voor een restyle van hun logo. Aangezien ze in 2017 hun 200 jarig bestaan vieren, wilden ze het logo in een moderner jasje steken. Om de herkenbaarheid bij hun klanten te behouden, wilden ze de kleuren en het huisje graag behouden.

Onze eerste opzet werd goed ontvangen, maar de klant wilde nog wel graag wat andere opties bekijken. Zo hebben we gekeken naar het aantal lijntjes en de dikte van deze lijntjes in het beeldmerk. Uiteindelijk zijn we tot een mooi logo gekomen en konden we ook de rest van de huisstijl vernieuwen.

Waarom deze kleuren?
Om het logo en de huisstijl herkenbaar te houden voor de klanten, hebben we voor de restyle ook de kleuren rood en zwart aangehouden.

Waarom deze lettertypes?
Er is gekozen voor een duidelijk en modern lettertype, zodat de naam goed leesbaar is en geschikt is voor de toekomst.

 

Afgelopen 20 mei werd de uitbreiding van het bedrijf en het 200 jarig bestaan gevierd. Wij hebben in korte tijd alle huisstijl uitingen aangepast naar de nieuwe stijl, zodat alles op deze dag kon worden getoond.

Zo hebben we 9 bedrijfsauto’s voorzien van de nieuwe stijl. Dit was qua tijd en logistiek nog een mooie uitdaging, omdat de oude belettering eerst ook nog moest worden verwijderd.

Daarnaast hebben we nieuwe vlaggen, spandoeken, stickers en borden geleverd. De huisstijl is ook doorgevoerd in het drukwerk en de advertenties, zodat alle uitingen dezelfde uitstraling hebben.
De belettering op de nieuwe gevel maakt het plaatje vervolgens compleet.

Dit was weer een mooie uitdaging en door een goede samenwerking heeft dit geleidt tot wederom een tevreden klant.


Send this to friend