Heb je een vraag? Mail of bel ons!0515 57 24 90
header-domeinnaamregistratie

Misleidende verkooppraktijken internet domeinnamen

22-05-2016

De afgelopen periode hebben meerdere klanten melding gemaakt van een bedrijf dat misleidende verkooptrucs toepast in de verkoop van domeinnaamextensies. Het bedrijf belt willekeurige ondernemers op en vertellen dat er een verzoek is ingediend voor het registreren uw domeinnaam. Het gaat hier echter niet werkelijk om uw domeinnaam, maar met een andere extensie (bijvoorbeeld: uwdomeinnaam.eu, uwdomeinnaam.com).

 

Tijdens het telefoongesprek geeft het zogenaamde bedrijf aan dat u de eerste kans krijgt om die domeinnaam te registreren, maar alleen wanneer u snel akkoord geeft. Ook probeert het bedrijf in te spelen op uw angst de aangeboden domeinnaam mis te lopen. Het beste advies is niet met hen in zee te gaan! Aangezien u dan vast zit aan iets dat u niet nodig heeft. Verder is in alle gemelde gevallen is de aangeboden domeinnaam nog steeds beschikbaar.

 

Het bedrijf opereert onder verschillende namen, meer informatie vindt u onder andere op deze website.

Meer weten?

Heeft u vragen over uw domeinnaamregistratie of wenst u meer informatie? Bel dan 0515 572490 of stuur een e-mail naar info@zwf-ontwerp.nl. ZWF ontwerp helpt u graag verder.


Send this to friend