Heb je een vraag? Mail of bel ons!0515 57 24 90

Macquaint uitgebreid met nieuwe online applicatie

29-06-2017

Sinds vorig jaar september is ZWF Ontwerp eigenaar van het online communicatie platform ‘Macquaint‘. Sinds de overname is er door onze medewerkers niet stil gezeten en wordt er krachtig doorontwikkeld. Zo is het platform eind 2016 uitgebreid met een portaal applicatie voor onderwijsinstellingen; ‘Macquaint Education’. Wij informeerden u daar al eerder over.  Hieronder een korte animatievideo met meer informatie over deze applicatie.

In de eerste helft van 2017 is er hard gewerkt om de reeks van applicaties verder uit te kunnen breiden. Naast het versturen van nieuwsbrieven via de email, het meten van response in zowel een nieuwsbrief als op een website en het beheren van content over meerdere platformen heeft ‘Macquaint’ een nieuwe krachtige tool. Sinds kort beschikt het over de mogelijkheid tot het maken van digitale presentaties in de vorm van een online interactieve magazine.

Deze gebruiksvriendelijke applicatie ‘Macquaint Publish’ biedt u onbeperkte mogelijkheden om een digitaal magazine te ontwerpen, te publiceren en te verspreiden. De talloze mogelijkheden in de vorm van effecten, beeld, geluid en video geven u de tools tot een indrukwekkende presentatie.  Naast de verspreiding van de presentatie als digitaal magazine kan deze ook als narrowcasting worden ingezet. Hiermee informeert u uw klanten op een fysieke locatie met een doeltreffende presentatie.

Binnenkort laten wij u hier graag kennis mee maken. Neem voor vragen contact op of kijk voor meer informatie over de verschillende applicaties op: www.macquaint.com


Send this to friend