Heb je een vraag? Mail of bel ons!0515 57 24 90

Hoe houdt u uw website actueel?

29-01-2018

De eerste indruk van uw website is van groot belang. Een verouderde, niet actuele, slecht onderhouden website zal een bezoeker niet de beste indruk geven van uw bedrijf.

Na het opleveren van een website is het vaak aan de klant om deze bij te houden. Maar het bijhouden kost echter vaak meer tijd dan vooraf gedacht. Een veelgehoorde zin is dan ook:  “Ik had gedacht vaker met mijn website bezig te kunnen zijn.”.

En dat begrijpen we maar al te goed. Het onderhouden van websites kost simpelweg veel tijd. Heeft u achteraf te weinig tijd om uw website te voorzien van nieuwe informatie of producten? ZWF ontwerp helpt u verder, tegen een scherp tarief. U kunt verschillende bundels afnemen, bijvoorbeeld één van 5 uur.

Hoe gaat het verder in zijn werk?

U levert ons de content (tekst, ruwe foto’s) aan en wij verzorgen de opmaak in lijn met uw huisstijl en website. Op basis van de aangeleverde informatie en wensen ontvangt u een inschatting hoeveel tijd we ermee bezig zijn. We bewerken de foto’s, maken deze op maat, zodat ze geoptimaliseerd zijn voor websites. Daarnaast houden we ook rekening met de belangrijke aspecten voor een betere vindbaarheid in zoekmachines. Bijvoorbeeld door het instellen van de juiste paginatitels, kopteksten e.d.  Na het uitvoeren van alle werkzaamheden ontvangt u een overzicht van de resterende uren.

De onderhoudsbundels zijn direct in uw voordeel in vergelijking met het reguliere uurtarief. Door het aanschaffen van een urenbundel ontvang je namelijk een korting op het uurtarief. De besteden uren worden in overleg bijgehouden en zijn onbeperkt houdbaar. Het voordeel hiervan is dat je geen doorlopend abonnement hebt, waarbij de gereserveerde uren vervallen.

Komt u tijd tekort en wilt u het onderhoud uitbesteden?

Wenst u meer informatie of wil u gebruik maken van een urenbundel om uw website actueel te houden?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel 0515 572490 of stuur een e-mail naar info@zwf-ontwerp.nl

Prijzen Content Service

(normaal uurtarief € 46,-)

  • Bundel van 5 uren:                          € 180,-
  • Bundel van 10 uren:                        € 340,-
  • Bundel van 20 uren:                        € 620,-

Send this to friend