Heb je een vraag? Mail of bel ons!0515 57 24 90

Een nieuwe website voor Hypotheek­adviesaanhuis.nl

18-12-2016

Voor Sjoukje Feddes van Hypotheekadviesaanhuis.nl uit Akkrum mochten we een nieuwe website ontwikkelen op basis van WordPress. Hierin moesten alle diensten duidelijk onder de aandacht worden gebracht, waardoor een bezoeker snel de informatie vindt die hij zoekt. Daarom hebben we onder de diashow de vier verschillende diensten geplaatst, ondersteund met bijpassende iconen.

 

Qua webdesign hebben we gebruik gemaakt van de bestaande kleuren uit de huisstijl welke in de diashow in elkaar overlopen. Dit geeft het geheel een professionele en eigentijdse uitstraling welke ook herkenbaar en onderscheidend is. In combinatie met verschillende eigen foto’s komt de website persoonlijk over.

 

Ook voor heel 2016 verwacht men een grote toename in het gebruik van internet op mobiele telefoons. Het wereldwijde zoekverkeer op de smartphone is meer dan 40%, in Nederland gaat het zelfs richting 60%! De website is daarom direct geschikt gemaakt voor alle mobiele apparaten. Sinds Google heeft aangegeven hier erg veel waarde aan te hechten is onmisbaar voor een goede positie in de zoekresultaten.

 

Voor het beveiligen van de verbinding tussen webbrowser en computer hebben we gebruik gemaakt van een SSL-certificaat. Dit is inmiddels wettelijk verplicht geworden voor het versturen van bijvoorbeeld persoonsgegevens. Door een betere beoordeling door Google krijg een website met SSL beveiliging ook een beter ranking in zoekresultaten.

 

Benieuwd naar het resultaat?
Kijk dan op: hypotheekadviesaanhuis.nl


Send this to friend