Heb je een vraag? Mail of bel ons!0515 57 24 90

Is uw website klaar voor de nieuwe privacywetgeving (AVG)?

24-04-2018

Zoals wij eerder hebben bericht over het belang van een SSL-certificaat i.v.m. de strenger wordende privacy regels staat er een nieuwe verandering voor de deur. Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe privacywet AVG van toepassing in Nederland. Alle beheerders van websites en webshops waarop persoonsgegevens worden verzameld moeten hier rekening mee gaan houden. Dus ook wanneer je website alleen beschikt over een contactformulier is de wet van kracht.

Lees meer >

Is het belangrijk om uw website te beveiligen met een SSL-certificaat?

28-03-2018

Een met SSL beveiligde website herkent u aan het groen slotje in de adresbalk van uw internet browser. Dit geeft aan dat de verbinding is beveiligd en alle informatie tussen de website en websitebezoeker versleuteld wordt verstuurd. Op die manier kan dit niet onderschept of afgeluisterd worden.

Lees meer >

Meer ruimte voor de Meta Descriptions

19-02-2018

Hoe vertel je de bezoeker in 2 of 3 regels wat ze allemaal op je website kunnen vinden? Dat doe je door gebruik te maken van de zogenaamde meta DESCRIPTION tag. Deze wordt getoond in zoekmachines zoals Google.

Lees meer >

Hoe houdt u uw website actueel?

29-01-2018

De eerste indruk van uw website is van groot belang. Een verouderde, niet actuele, slecht onderhouden website zal een bezoeker niet de beste indruk geven van uw bedrijf.

Na het opleveren van een website is het vaak aan de klant om deze bij te houden. Maar het bijhouden kost echter vaak meer tijd dan vooraf gedacht. Een veelgehoorde zin is dan ook: “Ik had gedacht vaker met mijn website bezig te kunnen zijn.”.

En dat begrijpen we maar al te goed. Het onderhouden van websites kost simpelweg veel tijd. Heeft u achteraf te weinig tijd om uw website te voorzien van nieuwe informatie of producten? ZWF ontwerp helpt u verder, tegen een scherp tarief. U kunt verschillende bundels afnemen, bijvoorbeeld één van 5 uur.

Lees meer >

Nieuwe website Miele Witgoed Center Amsterdam

27-10-2017

Onlangs hebben we voor Miele Witgoed Center uit Amsterdam een nieuwe website ontwikkeld. De oude website was toe aan vernieuwing en heeft daarom een complete metamorfose ondergaan. Door alle aanpassingen zijn de aanvragen aanzienlijk toegenomen.

Lees meer >

Nieuwe onderwijs portaal voor Gomarus College

12-10-2017

Eind 2016 is in opdracht van CVO Zuid-West Fryslân, verantwoordelijk voor de scholen csg Bogerman en Marne college, een onderwijsportaal ontwikkeld. Sinds begin september maakt ook het Gomarus College gebruik van de door ZWF ontwerp ontwikkelde online software.

Lees meer >

1 2 3 10

Send this to friend