Heb je een vraag? Mail of bel ons!0515 57 24 90

Macquaint uitgebreid met nieuwe online applicatie

29-06-2017

Sinds vorig jaar september is ZWF Ontwerp eigenaar van het online communicatie platform ‘Macquaint’. Sinds de overname is er door onze medewerkers niet stil gezeten en wordt er krachtig doorontwikkeld.

Lees meer >

Voorbeeld van de website Hotel Wymerts

Uitgelicht: Nieuwe website Hotel Wymerts uit Workum

22-06-2017

Na een periode van ontwikkelen en optimaliseren is het dan zover en staat de nieuwe website van Hotel Wymerts online! De website heeft een uitgebreid boekingsmodule en is gemaakt met Wordpress. Met dit Content Management systeem kan de klant de website zelf gemakkelijk bijhouden.

Lees meer >

Nieuwe website voor Stichting Survivalrun Swingover Sneek

14-06-2017

Begin deze maand heeft ZWF ontwerp voor Stichting Survivalrun Swingover Sneek de nieuwe website ontwikkeld. Bij de onlangs opgerichte stichting hoort natuurlijk ook een goede website om geïnteresseerden te informeren.

Lees meer >


Uw website beveiligen met ssl

Uw website hoger in Google door SSL beveiliging

18-05-2017
Voor een goede website en webshop is het tegenwoordig belangrijk dat uw website bezoekers met een veilig gevoel hun gegevens achterlaten op uw website. Of dit nu om betaalverkeer gaat of andere privacy gevoelige zaken zijn, zoals een... Lees meer >

Nieuwe website Walinga Scheeps- en aannemersbenodigdheden uit Harlingen

28-04-2017

ZWF ontwerp heeft onlangs de nieuwe website ontwikkeld voor Walinga Scheeps- en aannemersbenodigdheden uit Harlingen. De oude website heeft een complete restyle gekregen en is nu ook geschikt voor alle mobiele apparaten. Naast deze verandering heeft de website een nieuw CMS systeem, zodat de klant gemakkelijk de website kan bijhouden.

Lees meer >

1 2 3 9

Send this to friend