Friesland: reclame, sign en internetbureau - ZWF ontwerp
0515 57 24 90

ZWF ontwerp

Uw reclamebureau in Friesland
Lees verder

Reclame

Binnen- en buitenreclame
Lees verder

Sign

Print & carwrapping
Lees verder
  • Productie in eigen huis
  • Snelle service en hoge kwaliteit
  • In-house ontwerpstudio
  • Dichtbij u in de buurt
  • De koffie staat altijd klaar
U bevindt zich hier:

Beheer uw website met Wordpress

Wordpress is wereldwijd een zeer populair contentmanagement (afgekort: CMS) systeem. Miljoenen websites zijn ontwikkeld met Wordpress. Het directe voordeel is dat er hierdoor ontzettend veel mogelijkheden met het CMS zijn. ZWF ontwerp werkt met Wordpress en Typo3 systemen. Beide systemen zijn open source, wat inhoud dat het gratis valt te downloaden en te gebruiken.

 

De kosten welke u betaalt voor een website zijn voor de  vormgeving , installeren en het inrichten van het CMS. Kosten voor het ontwikkelen van een eigen CMS zijn er dus niet! Dat scheelt al snel enkele duizenden euro's.

Neem contact op!

Neem contact op voor meer informatie

Of bekijk onze recente projecten

Neem contact op!Bekijk onze projecten
Wordpress

Uw Wordpress site in eigen beheer

Na oplevering van uw website, zal ZWF ontwerp u een rondleiding door het geven beheersysteem. Aangezien Wordpress zeer gebruiksvriendelijk is, zult u zich al snel helemaal thuis voelen op de website. Voor marketing is 'beweging' in uw website belangrijk. Met het gemak van Wordpress, kunt u dan ook simpel en supersnel nieuwe pagina's en andere inhoud toevoegen.

Wordpress uitbreiden

Door de populariteit van Wordpress, zijn er vele uitbreidingen. ZWF ontwerp past uitbreidingen aan conform de vormgeving van uw website. Bij uitbreidingen kunt u bijvoorbeeld denken aan nieuwsbrief systemen, fotoalbums, portfolio pagina's enzovoorts. 

Voordelen Wordpress

U heeft reeds gelezen dat Wordpress vele voordelen kent. Qua ontwikkeling bespaart u kosten, uitbreidingen zijn volop aanwezig, maar ook qua ontwerp kunt u besparen. Er bestaan namelijk vooraf ontwikkelde ontwerpen welke direct in Wordpress zijn te gebruiken. Dit scheelt u de kosten voor de vormgeving ervan. Echter, als bedrijf zegt een unieke uitstraling natuurlijk ook zeer veel. Deze keuze laat ZWF ontwerp aan u over.Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier onze privacyverklaring.