Friesland: reclame, sign en internetbureau - ZWF ontwerp
0515 57 24 90

ZWF ontwerp

Uw reclamebureau in Friesland
Lees verder

Reclame

Binnen- en buitenreclame
Lees verder

Sign

Print & carwrapping
Lees verder
  • Productie in eigen huis
  • Snelle service en hoge kwaliteit
  • In-house ontwerpstudio
  • Dichtbij u in de buurt
  • De koffie staat altijd klaar
U bevindt zich hier:

Webhosting - uw bedrijf 24/7 online

Naast het ontwikkelen van websites, biedt ZWF ontwerp u ook de mogelijkheid om de website te hosten. Dit betekend dat uw website op de servers van ZWF ontwerp zal komen te staan. Zo bent u altijd online en heeft u alles onder één dak.

 

De servers van ZWF ontwerp zijn ontzettend snel, veilig en natuurlijk altijd online. Voorzien van het Plesk control paneel, kunt u eventueel zelf uw pakket inregelen. Maar dat kunt u natuurlijk ook aan ZWF ontwerp overlaten.

Neem contact op!

Neem contact op voor meer informatie

Of bekijk onze recente projecten

Neem contact op!Bekijk onze projecten
Webhosting

Is uw website toe aan een opfrisbeurt?

U hebt daarvoor niet altijd een nieuwe website voor nodig. Wij kunnen de vormgeving van uw website zodanig aanpassen dat deze aansluit bij uitstraling van deze tijd. Deze opfrisbeurt is al mogelijk voor € 485,-.

Uw bedrijf al actief op Social Media?

Steeds meer bedrijven zien het belang van Social Media zoals Twitter, Facebook, Google+ en Youtube. Voor € 300,- integreren wij uw website met deze Social Media en helpen wij u op weg.

Is uw website geschikt voor smartphone?

Doordat mobiele netwerken sneller worden, benaderen steeds meer potentiële klanten uw website via hun mobiele telefoon. Vanaf € 400,- kunnen wij uw website zodanig aanpassen dat bezoekers deze goed kunnen benaderen met hun smartphone. Informeer naar de mogelijkheden.

Beter gevonden worden op het internet?

Wij kunnen uw website zodanig aanpassen dat deze gemakkelijker door zoekmachines als Google worden gevonden. Ook kunnen we helpen wij u bij het opzetten en inrichten van een Google Adwords campagne. Vraag vrijblijvend een gesprek bij ons aan voor een goed advies!

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier onze privacyverklaring.